Home / Zakelijk

Zakelijk

 

Zakelijke riooltechniek

Goed voor de dag komen. Voor bedrijven en organisaties zit dat al in kleine dingen. Wij vinden dat onze bijdrage daar een belangrijke ondersteuning in kan zijn. En gezien onze ervaringen is het mooi om te zien dat ook onze zakelijke klanten dat onderschrijven.

In woord en daad

Goed onderhoud voorkomt groot ongemak. Wij hebben op het gebied van riooltechniek voor elk aspect aandacht. Daar hoort ook een flexibele instelling en begrip voor jullie situatie bij. Het maakt dat onze vakkennis en ervaring tot z’n recht komen. Maar bovenal: jullie kunt vertrouwen op onze hulp.

Wat we kunnen

Er is een scala aan diensten die we de zakelijke markt aanbieden. Een greep daaruit:
✓ Periodiek onderhoud
✓ Leveren en installeren van vetafscheiders
✓ 24 uur per dag bereikbaar: direct een monteur aan de lijn

We gaan ook graag pro-actief aan de slag. In dat geval voeren we eerst een inventarisatie uit en adviseren jullie op basis van onze ervaringen met bedrijven en organisaties.
 

Is goede raad duur?

Meedenken hoort wat ons betreft bij een optimale service. En dat adviezen, werkopnames en offertes geheel gratis zijn vinden we net zo logisch.

Bel ons gerust: 040 – 248 35 75

Neem telefonisch contact met ons op, dan hebben we nog sneller een pasklaar antwoord. Voor vragen en/of advies zijn we bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.