Home / Verstoppingen / Vaatwasser verstopt

Vaatwasser verstopt

Vaatwasser verstopt? Taurus Riooltechniek helpt

Is u vaatwasser verstopt? Taurus Riooltechniek begrijpt dat u hiervoor een effectieve maar goedkope oplossing zoekt. Bovendien is snelle actie wenselijk, omdat u zonder vaatwasser genoodzaakt bent om met de hand af te wassen. Taurus Riooltechniek bezit precies wat u nodig heeft op dit moment: brede expertise als ontstoppingsbedrijfen de juiste oplossing voor de beste prijs. Neem hiervoor nu contact met ons op.

 

Oorzaken verstopte vaatwasser

In de praktijk merken wij dat er veel verschillende oorzaken mogelijk zijn bij verstopte vaatwassers. Zo zorgen aanslag en etensresten niet alleen binnen de vaatwasser voor verstoppingen; ook in de afvoer of het verdere rioleringssysteem zijn er talloze problemen mogelijk met bijvoorbeeld verstopte, gescheurde of verschoven leidingen. Daarom is het belangrijk om de precieze oorzaak van uw verstopte vaatwasser vast te stellen. Alleen dan zal een ontstopping effectief en betaalbaar zijn.

 

Garantie op verstopte vaatwassers

Vaak is het nog maar afwachten of een ontstoppingsbedrijf werkelijk vakwerk heeft afgeleverd. Na verloop van tijd kunnen dan toch weer problemen tijdens de afwas ontstaan. Met Taurus Riooltechniek is dit niet mogelijk; ten eerste omdat onze ontstoppingswerkzaamheden een constante kwaliteit hebben en ten tweede omdat u zelfs 6 weken garantie van ons krijgt.

 

Weet u niet zeker wat de oorzaak van uw verstopte vaatwasser is?

Bel dan direct met 040 – 248 35 75 of vul het contactformulier in. Ons advies is vanzelfsprekend gratis (evenals onze werkopnames en offertes).