Home / Verstoppingen / Regenpijp verstopt

Regenpijp verstopt

Regenpijp verstopt? Taurus Riooltechniek heeft de oplossing

Zit u regenpijp verstopt? Wij begrijpen dat u hiervoor een goedkope maar kwalitatieve oplossing zoekt. En wel snel, want een verstopte regenpijp zorgt al snel voor overlast of zelfs waterschade. De expertise van Taurus Riooltechniek komt nu goed van pas, omdat wij voor een juiste vaststelling van het probleem zorgen, waarmee een effectieve, efficiënte en betaalbare oplossing een garantie is. Neem hiervoor nu contact met ons op.

 

Regenpijp ontstopt: u ontvangt 6 weken garantie

Wanneer een probleem met een verstopte regenpijp ingewikkeld wordt om op te lossen, is het steeds moeilijker om de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden te garanderen. Taurus Riooltechniek vormt in dit geval de uitzondering; dankzij onze brede ervaring en grote expertise is de kwaliteit van ons vakwerk altijd constant. Hier kunt u op rekenen. Wij geven u dan ook 6 weken garantie op onze werkzaamheden.

 

Oorzaken verstopte regenpijp

Tijdens onze dagelijkse inspanningen merken wij vaak dat een verstopte afvoer verschillende oorzaken kan hebben. Duidelijk is dat er voor ieder uniek probleem een gepaste oplossing moet worden gevonden, zodat de aanpak ook werkelijk zin heeft. Daarom kijkt Taurus Riooltechniek met een scherp oog naar uw situatie. Dat bespaart u veel tijd en geld.

 

Wilt u weten wat uw verstopte regenpijp veroorzaakt? En snel een oplossing…

Bel dan direct met Taurus Riooltechniek 040 – 248 35 75 of vul het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat uw probleem zo wordt verholpen.