Home / VVE’s

VVE’s


 
Riooltechniek voor VVE’S

Samen zorg dragen voor woonplezier. Daar zijn goede afspraken voor nodig. Onderling én met partijen die je helpen. Je reikt elkaar in goed vertrouwen de hand. Als het aan ons ligt zijn de afspraken kraakhelder en de kosten transparant. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Pro-actief

Wij stemmen onze diensten af op jullie wensen. Maar… we doen net zo graag een voorstel dat – op basis van onze ervaringen – bij jullie past. Al geruime tijd zijn we voor diverse VvE’s en woningbouwverenigingen steun en toeverlaat. Dat gaat dus verder dan enkel scherpe tarieven voor een rioolontstoppingscontract.

 

Rioolontstoppingsfonds

Nooit meer de vraag: ‘Is de verstopping voor rekening van een eigenaar of voor de VvE?’. Dankzij een rioolontstoppingsfonds voorkom je vervelende discussies. Speciaal voor verenigingen van eigenaren bieden wij zo’n all-in overeenkomst aan. Daarbij lossen we alle rioolontstoppingen in en rondom het complex voor jullie op. 

De extra voordelen van een rioolontstoppingsfonds zijn:

✓ Een vast bedrag per jaar
✓ Acute verstoppingen (zoals bij toiletten) lossen we binnen 4 uur op
✓ Verstoppingen van keuken, douche en badkamer lossen we binnen 24 uur op
✓ Periodieke reiniging en onderhoud aan het rioolstelsel (indien nodig)

Is goede raad duur?

Wij geven graag meer informatie. En als het prettiger werkt om persoonlijk langs te komen dan kan dat ook. Dan kunnen we jullie en/of jullie leden adviseren. Meedenken hoort wat ons betreft bij een optimale service.

Bel ons gerust: 040 – 248 35 75

Voor vragen en/of advies zijn we bereikbaar tussen 9.00 en 16.00 uur. Voor spoedgevallen zijn wij vanzelfsprekend 24 uur per dag bereikbaar.