Gootsteen verstopt

 

Gootsteen verstopt? Taurus Riooltechniek helpt

Is uw gootsteen verstopt? Dan heeft u overlast en wilt u snel, professioneel maar goedkoop geholpen worden. Dit zijn de voorwaarden waar de service van Taurus Riooltechniek altijd aan voldoet. Want wij achterhalen de specifieke oorzaak van uw verstopte gootsteen en formuleren hierbij de juiste oplossing. Het resultaat: optimale efficiëntie en de laagst mogelijke prijzen. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Verstopte gootsteen bedrijven en particulieren

Wij bedienen zowel bedrijven als particulieren. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief voor verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen. De professionaliteit die voor deze klanten vereist is leveren wij zonder uitzonderingen. Ook al particulier zult u hier altijd op kunnen rekenen wanneer u ons inhuurt voor het ontstoppen van uw verstopte gootsteen.

6 weken garantie op uw verstopte gootsteen

Onze technieken, kennis en oplossingen hebben de hoogste kwaliteit. Dit is het resultaat van talloze jaren ervaring in het vak. Een brede kennis van rioleringswerkzaamheden is hierdoor ontstaan, waardoor wij constante kwaliteit en extra zekerheid leveren. Zo krijgt u 6 weken garantie op ons werk. Hiermee weet u zeker dat uw investering in Taurus Riooltechniek een verstandige is.

Voor een snelle oplossing van uw verstopte gootsteen neemt u contact op met Taurus Riooltechniek.

Bel ons via 040 – 248 35 75 of vul het contactformulier op de website in.