Home / Verstoppingen / Verstopte douche

Verstopte douche

De oplossing voor uw verstopte douche

Heeft u een verstopte douche, dan zoekt u een snelle oplossing. Het is immers een vervelend probleem om niet meer te kunnen douchen. Bij Taurus Riooltechniek houden wij rekening met uw situatie en reageren daarom snel. Dus neemt u nu contact met ons op, dan reageren wij meteen. Wij komen bij u langs om uw specifieke probleem op gepaste wijze te verhelpen. Het resultaat is dan effectief, duurzaam en betaalbaar.

 

Het vinden van de oorzaak

De oorzaak van een verstopte douche is lang niet altijd de verstopping in het putje zelf. Vaak is het echte probleem niet zichtbaar. Wij werken daarom met speciale technieken en moderne apparatuur  waarmee wij het probleem wel zichtbaar maken. Zo bepalen wij of uw verstopte douche het resultaat is van bijvoorbeeld een verstopping of juist een ander probleem in uw afvoer. Pas dan kan er een oplossing komen waar u werkelijk profijt van heeft.

 

Gespecialiseerd in verstopte douches

Taurus Riooltechniek is al vele jaren actief als ontstoppingsbedrijf in Eindhoven en de omgeving. Hierdoor hebben wij waardevolle ervaring opgedaan in het verhelpen van verstopte douches. Niets is ons hierdoor nog onbekend. Dankzij deze routine profiteert u bij ons straks van een optimale efficiëntie en gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

 

Heeft u last van verstopte douche of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen?

Bel ons op 040 – 248 35 75 of vul het contactformulier in.