Reviews

Reviews

Uw mening betekent veel voor ons. Help ons met uw waardevolle feedback. Hier zijn enkele reviews van onze klanten:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 26 reviews
by hans Bijsterveld on Taurus Riooltechniek

Taurus heeft bij ons de riool vervangen die helemaal versleten was. Ondanks dat het werk niet in 1 dag af kwam werd een nieuwe afspraak afgestemd en alsnog snel afgewerkt ondanks dat de planning hierdoor wel aangepast moest worden. Prima Bedrijf waar ik graag zaken mee doe. TOP!

mr. Aziz did a super job for my household. he is the rescurer!!!
very kind and friendly and professional.

glad to have him!

by Peer van de Ven on Taurus Riooltechniek

Snelle service, en zeer goed werk geleverd door Antoon van de firma Taurus. Hartstikke bedank.

by Peters in Eindhoven on Taurus Riooltechniek

We hadden een flinke verstopping in de avond, spoedklus, binnen half uur was Antoon hier. Wat een super geweldige monteur, heel aardig, netjes en zeer service gericht met het hart op de juiste plaats. Antoon bedankt! Groetjes Rob en Emmy

by Van de ven on Taurus Riooltechniek

We hadden gebeld dat alles blank stond en er is zo snel mogelukIemand gekomen en heeft het allemaal verholpen .Was heel blij met Antoon heeft goed werk verricht .Bedankt voor de goede zorgen ,en vooral Antoon .Gr v d ven

Aziz en Robbie hebben vandaag een nieuwe put gelegd. Snel, goed en netjes al het zand weer opgeruimd, Top, een gouden team.

Na een afspraak gemaakt te hebben voor een verstopping in de keuken was ik verbaasd dat Taurus op een ander tijdstip bij mij voor de deur stond en ik dus niet thuis was. Gelukkig heeft de medewerker (ik weet zijn naam niet meer) mij gebeld voordat hij naar zijn volgende afspraak is gegaan. Bij thuiskomst heb ik gelijk Taurus gebeld en het is uitstekend opgelost. De medewerker is vanuit Waalwijk nog naar Eindhoven gekomen en heeft het probleem keurig netjes opgelost. Petje af voor jullie prettige en correcte dienstverlening!

by Anoek en Frank van de Ven on Taurus Riooltechniek

Aan het einde van de avond heb ik Taurus moeten bellen vanwege een rioolverstopping. Alles kwam naar boven uit de wc. Na een telefonische tip om de ergste schade te beperken, waren ze er met een half uur. Duidelijk meteen aangereden dus. Arno en Antoon zijn twee uur bezig gweest en hebben alles netjes verholpen. Later in de week namen ze zelf contact op om alles nog af te handelen. Ook toen snelle en behulpzame medewerkers , Joey en Renaldo, over de vloer. Meteen een rioolcontract afgesloten met dit klantvriendelijke bedrijf. Ze hebben ook nog eens een goed gevoel voor humor.

by Nicolle on Taurus Riooltechniek

Ik ben heel erg tevreden en kan alleen maar zeggen dat ik Taurus een ontzettend correct bedrijf vind. Wij hebben een gecompliceerde lekkage gehad en dat is super opgelost. Er ging ook nog een kleinigheidje fout, maar de mensen van Taurus willen alles helemaal netjes achter laten. Er is dan ook alles aan gedaan om ons helemaal tevreden te stellen. En dat is zeker gelukt. Dankjewel Arno en Aziz voor de nazorg en Joey voor de eerste hulp!En laat ik vooral ook Jolanda niet vergeten, die via de telefoon of de mail alles duidelijk en vooral vriendelijk communiceerde.

by Y v Lith on Taurus Riooltechniek

Azis heeft goed gewerkt, netjes en correct

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»