Reviews

Reviews

Uw mening betekent veel voor ons. Help ons met uw waardevolle feedback. Hier zijn enkele reviews van onze klanten:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 34 reviews

Anton en de rest van taurus hartelijk bedankt voor het uiteindelijk oplossen van een probleem wat al wat langer liep. Probleem gevonden en opgelost ook hadden ze hiervoor eigenlijk geen tijd , maar toch gemaakt .Bedankt hiervoorMarcel SchoenmakersSchoenmakers-verhuur..

by Bart Mesman on Taurus Riooltechniek

Aziz heeft me uitstekend geholpen. Het zat flink verstopt, maar hij gaf niet op!

by A v Casteren on Taurus Riooltechniek

Grote waardering naar Joey, goede vakman en behulpzaam. Het was een hele klus, maar heeft het keurig opgelost. Laat alles schoon achter, geweldig. Dank je wel Joey, het gaat je goed. Ans van Casteren

by Fam. Fransen on Taurus Riooltechniek

Na zijn werkdag is hij nog helemaal naar Breda komen rijden,Dank je wel Antoon dat je ons heel goed hebt geholpen.Gelukkig is het nu opgelost Bedankt

by Dimitri Tsimbas on Taurus Riooltechniek

Fijn om zo'n vakkundige man als Antoon over de vloer te krijgen. Goede uitgebreide en zeer deskundige uitleg en... de verstopping is goed verholpen.

by Van grinsven on Taurus Riooltechniek

Super bedrijf!!!! Afspraak was snel gemaakt en dezelfde dag binnen de aangegeven tijd kwam er al een monteur en werd het probleem opgelost. Ook is als service een kapot stukje regenpijp vervangen zodat het er weer heel netjes uitzien. Keurig werk. Zal jullie zeker aanraden in mijn kennissenkring en ver daar buiten. Dit bedrijf is een echte aanrader!!!!!

by Tijs Bosveld on Taurus Riooltechniek

Op zaterdagavond liep onze gootsteen ineens niet meer leeg (nadat we al wel een paar maanden last hadden van klokkende geluiden uit de syfon).Via Google Taurus Rioolservice gevonden en direct gebeld.Binnen een uur stond de dienstdoende storingsmonteur bij ons voor de deur.Hij wist direct wat er aan de hand was en na een uurtje hard werken was ons riool grondig schoongespoten en ons probleem verholpen!Wat een fantastische service!Als we weer rare geluiden uit een afvoer horen bellen we Taurus voordat het verstopt raakt!

by Jeanne Boogaers Bep v Deursen on Taurus Riooltechniek

Wij hadden weer een verstopping en Joey heeft het weer keurig opgelost fijne medewerker van Taurus.Heel erg bedankt

by hans Bijsterveld on Taurus Riooltechniek

Taurus heeft bij ons de riool vervangen die helemaal versleten was. Ondanks dat het werk niet in 1 dag af kwam werd een nieuwe afspraak afgestemd en alsnog snel afgewerkt ondanks dat de planning hierdoor wel aangepast moest worden. Prima Bedrijf waar ik graag zaken mee doe. TOP!

mr. Aziz did a super job for my household. he is the rescurer!!!
very kind and friendly and professional.

glad to have him!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»