Reviews

Reviews

Uw mening betekent veel voor ons. Help ons met uw waardevolle feedback. Hier zijn enkele reviews van onze klanten:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Taurus Riooltechniek
Average rating:  
 48 reviews
by Kees on Taurus Riooltechniek

Ik wil jullie bedanken voor de voortreffelijke service. Het meedenken in de planning (zodat ik geen vrij hoefde te pakken van mijn werk), en de vakbekwame en vriendelijke monteurs die hier een prima klus hebben geleverd door een hardnekkige verstopping op te lossen.

Jullie mogen met recht trots zijn op jullie kwaliteit van dienstverlening.Succes met jullie werk en een vriendelijke groet van een tevreden klant

by Natasja Veldhoven on Taurus Riooltechniek

Snelle service, op tijd, vriendelijk, werkt door, kundig, duidelijke uitleg, netjes hersteld en netjes en schoon opgeleverd. Probleem lag bij de gemeente dus werd direct gemeente bijgehaald en ook de factuur rechtstreeks met de gemeente afgehandeld. Zeer tevreden!

by sjef on Taurus Riooltechniek

Snel, efficient en vakkundig opgelost door vriendelijk personeel. Alles ook nog schoongemaakt, dus geen spatje achtergelaten en afvoer werkt weer perfect. Dit alles voor een zeer reële prijs. Mochten we nog ooit problemen krijgen mbt afvoer , riool enz. komen we zeker terug.

Hartelijk bedankt voor de snelle en goede service

by Theo van Eeuwijk on Taurus Riooltechniek

Al meerdere keren door deze firma uit de shit geholpen.Altijd snelle reactie en de juiste oplossing.

p.s. Ook altijd fijne meedenkende mensen aan de telefoon.Chapeau

by Ellen on Taurus Riooltechniek

Als je een probleem hebt met je riolering in de regio Eindhoven moet je gewoon Taurus bellen. Na een inspectie en probleemanalyse heeft Evert het perfect gerepareerd! Super vriendelijke service en het hart op de goede plek! Dank je wel Taurus!

by Monique on Taurus Riooltechniek

Fantastisch geholpen door Taurus. Harde werkers, die doorgaan tot het probleem is opgelost. Een aanrader voor iedereen !!

by Tim on Taurus Riooltechniek

Eigenlijk de enige in Eindhoven die weten waar ze over praten en het vervolgens ook doen.

Wellicht niet in alle gevallen de goedkoopste, maar misschien moet je voor je afvoer ed ook niet willen.

by Inge Engelen on Taurus Riooltechniek

Ik ben heel blij met Roy!Gezorgd dat ik weer mensen kan uitnodigen zonder stank en overlopen van mn wc.😊Dus Roy nogmaals superbedankt voor de snelle hulp!Grtz Inge

by Gerard Renders on Taurus Riooltechniek

Wederom uitstekend geholpen bij een verstopping in onze badkamer. 3 jaar geleden ben ik voor de 1e keer in contact gekomen met Taurus Riooltechniek. Ik ben toen snel en uitstekend geholpen ( volgens mij toen door Anton). Toen wij gisterenavond geconfronteerd werden met een verstopping in onze badkamer was het voor mij dan ook vanzelfsprekend om weer contact op te nemen met Taurus. Ik kreeg geen bandje te horen maar er werd daar gewoon de telefoon opgenomen waarna ik ons probleem kon bespreken. Ik heb vervolgens vanmorgen weer contact opgenomen waarna ( ondanks ziekte van een van de storingsmonteurs) er bij dit familiebedrijf er alles aan werd gedaan om mij vandaag in ieder geval te helpen. Ik werd vervolgens vrij snel teruggebeld met de vraag of het goed was als er over 10 minuten een monteur langs kon komen. Deze was in de buurt - men had de planning omgegooid- om mij zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dit zegt volgens mij heel veel over de mentaliteit bij dit bedrijf. Vervolgens heeft Aziz het probleem snel en vakkundig verholpen. Waarna ook nog een advies werd gegeven om een verstopping in de toekomst te voorkomen.Met vriendelijke groet,Een zeer tevreden klant.

by Niek Ploegman on Taurus Riooltechniek

Be ik blij dat ik op Taurus gewezen ben toen de leiding van mijn wasmachine verstopt raakte. Professionele, snelle ... maar nog belangrijker een vriendelijke service. Aziz keek verder dan het onmiddellijke probleem. Dat bespaart me een boel ergernis. Bedankt!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»