Reviews

Reviews

Uw mening betekent veel voor ons. Help ons met uw waardevolle feedback. Hier zijn enkele reviews van onze klanten:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Taurus Riooltechniek
Average rating:  
 41 reviews
by Niek Ploegman on Taurus Riooltechniek

Be ik blij dat ik op Taurus gewezen ben toen de leiding van mijn wasmachine verstopt raakte. Professionele, snelle ... maar nog belangrijker een vriendelijke service. Aziz keek verder dan het onmiddellijke probleem. Dat bespaart me een boel ergernis. Bedankt!

by Fernand Rvrs on Taurus Riooltechniek

Wij kunnen weer douchen! Antoon heeft topwerk geleverd. Verschillende opties bekeken en gezorgd dat het helemaal verholpen is. Hartstikke bedankt!

by Jochem on Taurus Riooltechniek

Net een nieuw huis gekocht en wat denk je? Alles verstopt. Eerst een mannetje gebeld, maar die vond geen oplossing. Moest wel 100,- afrekenen... Toen Taurus gebeld. Die hadden de juiste middelen bij zich (oa. Camera) en hebben alles in kaart gebracht. Vervolgens zijn mijn twee verstoppingen keurig verholpen, met speciale dank aan Antoon. Vakwerk mannen, klasse! Heb meteen een abonnement afgesloten. Ideaal!

by Inge Engelen on Taurus Riooltechniek

Ik ben heel blij met Roy!Gezorgd dat ik weer mensen kan uitnodigen zonder stank en overlopen van mn wc.😊Dus Roy nogmaals superbedankt voor de snelle hulp!Grtz Inge

by Gerard Renders on Taurus Riooltechniek

Wederom uitstekend geholpen bij een verstopping in onze badkamer. 3 jaar geleden ben ik voor de 1e keer in contact gekomen met Taurus Riooltechniek. Ik ben toen snel en uitstekend geholpen ( volgens mij toen door Anton). Toen wij gisterenavond geconfronteerd werden met een verstopping in onze badkamer was het voor mij dan ook vanzelfsprekend om weer contact op te nemen met Taurus. Ik kreeg geen bandje te horen maar er werd daar gewoon de telefoon opgenomen waarna ik ons probleem kon bespreken. Ik heb vervolgens vanmorgen weer contact opgenomen waarna ( ondanks ziekte van een van de storingsmonteurs) er bij dit familiebedrijf er alles aan werd gedaan om mij vandaag in ieder geval te helpen. Ik werd vervolgens vrij snel teruggebeld met de vraag of het goed was als er over 10 minuten een monteur langs kon komen. Deze was in de buurt - men had de planning omgegooid- om mij zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dit zegt volgens mij heel veel over de mentaliteit bij dit bedrijf. Vervolgens heeft Aziz het probleem snel en vakkundig verholpen. Waarna ook nog een advies werd gegeven om een verstopping in de toekomst te voorkomen.Met vriendelijke groet,Een zeer tevreden klant.

by H. de Ruiter on Taurus Riooltechniek

Vele jaren geleden al eens door Taurus preventief een rioleringsreiniging van ons huis laten uitvoeren. De goede ervaring van destijds gaf geen enkele twijfel (na een kort onderzoekje op de website) om Taurus te vragen een reparatie uit te voeren nadat via een camera inspectie n.a.v. borrelende geluiden bleek dat onze huisafvoer was beschadigd en dat de buis volgroeid was met wortels vaneen struik. Alles picobello afgesproken en vervangen. Een oude struik weghalen is veel werk, dus dat zelf gedaan. Dat de reparatiekosten lager uitvielen dat verwacht, was mooi meegenomen. Kan dit bedrijf serieus aanbevelen.

by Marcel on Taurus Riooltechniek

Anton en de rest van taurus hartelijk bedankt voor het uiteindelijk oplossen van een probleem wat al wat langer liep. Probleem gevonden en opgelost ook hadden ze hiervoor eigenlijk geen tijd , maar toch gemaakt .

Bedankt hiervoor

Marcel Schoenmakers
Schoenmakers-verhuur..

by Bart Mesman on Taurus Riooltechniek

Aziz heeft me uitstekend geholpen. Het zat flink verstopt, maar hij gaf niet op!

by A v Casteren on Taurus Riooltechniek

Grote waardering naar Joey, goede vakman en behulpzaam. Het was een hele klus, maar heeft het keurig opgelost. Laat alles schoon achter, geweldig. Dank je wel Joey, het gaat je goed. Ans van Casteren

by Fam. Fransen on Taurus Riooltechniek

Na zijn werkdag is hij nog helemaal naar Breda komen rijden,
Dank je wel Antoon dat je ons heel goed hebt geholpen.
Gelukkig is het nu opgelost Bedankt

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»