Riooltechniek omgeving Eindhoven

Een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf in Eindhoven

De medewerkers van Taurus Riooltechniek gebruiken de modernste technieken en apparatuur. Ook kunnen we dankzij onze expertise en uitrusting de oorzaak van geurhinder, lekkage en storende geluiden vlug achterhalen en oplossen.

Aarzel dus niet om ons te bellen als u met een verstopte afvoer of riolering zit. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor acute verstoppingsproblemen.

We bieden een excellente service voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

In de regio Eindhoven is Taurus een bekend rioolontstoppingsbedrijf. Zo hebben wij verstoppingen verholpen in:

✓ Eindhoven
✓ Veldhoven
✓ Valkenswaard
✓ Helmond
✓ Best
✓ Nuenen
✓ Geldrop
✓ Someren
✓ Deurne
✓ Oirschot
✓ Sint-Oedenrode
✓ Waalre
✓ Veghel
✓ Tilburg
✓ Boxtel
✓ Son
✓ Breugel

Een snelgroeiend familiebedrijf met een ongeëvenaarde service

Ons rioleringsbedrijf kan steunen op meer dan 25 jaar ervaring. Taurus is ontstaan als familiebedrijf en heeft een snelle groei gekend. De ervaring en klantvriendelijkheid die in ons bedrijf aanwezig is, geven we door aan al onze medewerkers. Uitmuntende service: daar gaan we voor.

Onze klanten kunnen rekenen op de beste en snelste oplossing voor hun rioleringsprobleem. U krijgt steeds zes weken garantie op al onze ontstoppingswerkzaamheden. U kunt ons gratis en vrijblijvend bellen voor advies.

We stellen ook kosteloos offertes op, zodat u op voorhand weet wat het u gaat kosten. Bij ons hebt u geen last van kleine lettertjes op een contract. Als klant weet u duidelijk wat u van ons mag verwachten.

Hightechapparatuur gecombineerd met jarenlange ervaring

Onze monteurs sporen snel de oorzaak van uw rioleringsprobleem op. Ze maken daarvoor gebruik van moderne technische middelen. Ons rioolbedrijf beschikt bijvoorbeeld over kleurencamera’s waarmee we de afvoeren en riolen van uw woning inspecteren. We kunnen de opnames van de inspectie voor u op dvd vastleggen. Als u niet precies weet waar de rioolbuizen liggen, kunnen we die gemakkelijk opsporen. We gebruiken immers ook tracers, een speciale soort spuitkoppen met zender, die we in de rioolpijp inbrengen.

Bovengronds kunnen we de positie van de tracer volgen met een ontvanger. Lekkages kunnen we snel opsporen met behulp van een rookgenerator. We sturen onschadelijke rook in een ingang van het riool. Op de plaats waar de rook bovengronds ontsnapt, is er een lek in de leiding.

Riooltechniek voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten

Bent u de eigenaar van een particuliere woning of van een appartement? Of bent u de eigenaar van een bedrijf? Dan kunt u gebruikmaken van onze ontstoppingsdienst. Wij voeren ook preventief onderhoud uit op uw rioolsysteem, zodat problemen met de riolering zoveel mogelijk worden voorkomen. Voor verenigingen van eigenaren bieden we een rioolontstoppingsfonds aan. U betaalt voor dit fonds een vast bedrag per jaar en wij zorgen ervoor dat zeer dringende ontstoppingen, bijvoorbeeld voor toiletten, binnen vier uur worden uitgevoerd. Het ontstoppen van afvoeren in de keuken en badkamer doen we gegarandeerd binnen 24 uur.

Twijfel niet langer

Last van verstopte afvoeren, geurhinder, lekkage van een riolering? Aarzel niet om Taurus te contacteren. Wij dragen zorg voor een perfect werkende riolering in uw woning of bedrijf.